De website van Groeneveld Tuinen maakt gebruik van cookies

Bestrating is een essentieel onderdeel van een tuin

BEPLANTING       HOUTBOUW      BESTRATING      TUINMEUBELEN  

Zoveel keus
Bestrating draagt in belangrijke mate bij aan de sfeer en uitstraling van uw tuin. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. De diversiteit en keuzemogelijkheden zijn enorm. Iedere steensoort heeft z'n eigen karakteristieken die bepalend zijn bij onderhoud en duurzaamheid. En er hangen natuurlijk verschillende prijskaartjes aan. Bij het maken van al die keuzes helpen wij u graag een handje.

Terras, tuinpad, oprit
Voor iedere toepassing gelden andere keuzes en afwegingen. Voor een oprit bijvoorbeeld, is het belangrijk dat de steensoort geschikt is om een zware last te dragen en dus mooi strak komt te liggen. En bij een terras is het van belang, gelet op de weersomstandigheden, of dit wel of niet overdekt is.

Vormgeving
Als belangrijk element van uw multifunctionele tuin wilt u een uitstraling die past bij de rest van uw tuin en wellicht ook bij uw huis. Kiest u voor een romantische tuin, een tuin in mediterrane stijl of wilt u het gewoon strak. Wij inventariseren uw wensen en dragen ook graag onze idee├źn aan. Daar maken we vervolgens een mooi ontwerp van. En uiteraard nemen we de aanleg voor onze rekening.