De website van Groeneveld Tuinen maakt gebruik van cookies

Wij ontwerpen de tuin van uw dromen

ADVIES       ONTWERP      REALISATIE      ONDERHOUD  

De multifunctionele tuin
De tuin is steeds vaker een verlengstuk van de woonkamer. Maar ook van de keuken en de werkkamer. Een tuin waarin je niet alleen maar kunt chillen, maar ook kunt koken, eten met vrienden, werken of huiswerk maken. En ondertussen genieten van de geur van bloemen, van de wind en van de zonnewarmte.

Een functioneel ontwerp
Net als bij de indeling van uw huis, begint een goed ontwerp van een tuin bij de vraag: wat wil ik allemaal buiten kunnen doen. Relaxen, eten en drinken, koken, misschien zwemmen. En hoogstwaarschijnlijk ook: tuinieren. De uitdaging is om van al deze onderdelen een mooi en verassend geheel te maken, dat rekening houdt met alle mogelijkheden en beperkingen. Groeneveld Tuinen is daar goed in!

Hoe gaan wij te werk
We gaan eerst samen met u om tafel zitten en brengen al uw ideeën en wensen in kaart. We zullen zelf ook ideeën aandragen en suggesties doen. Daarna gaan wij voor u aan de slag. We maken een ontwerp in 2D, zodat u zich een duidelijk beeld kunt vormen van het uiteindelijke resutaat. En uiteraard maken wij een kostenraming van de realisatie. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een opdrachtbevestiging.